











## **RACING JOURNAL SPEED FEST**

Detailed Timetable | Version 3 | Subject to the Stewards approval

Friday, 2 August 2024							
Start		Finish	Duration	Programme	Series	Gap	
9:00	-	9:25	25	free testing	F4 CEZ	5	
9:30	-	9:55	25	free testing	TCR EE	5	
10:00	-	10:25	25	free testing	GT/D5	5	
10:30	-	10:55	25	free practice 1	F4 CEZ	5	
11:00	-	11:25	25	free testing	TCR EE	5	
11:30	-	11:55	25	free testing	CLIO CUP + SUZUKI SWIFT CUP	5	
12:00	-	12:25	25	free testing	GT/D5		
12:25	_	13:10		BREAK			
12.20		10.10		DREAR			
13:10	-	13:35	25	free practice 2	F4 CEZ	5	
13:40	-	14:05	25	free testing	TCR EE	5	
14:10	_	14:35	25	free testing	CLIO CUP + SUZUKI SWIFT CUP	5	
14:40	-	15:05	25	free practice	GT/D5	5	
15:10	-	15:35	25	free practice 3	F4 CEZ	5	
15:40	-	16:10	30	free practice	TCR EE	5	
16:15	-	16:45	30	free practice	CLIO CUP	5	
16:50	-	17:15	25	free practice	SUZUKI SWIFT CUP	5	
17:20	-	18:00	40	free practice	TWINGO	5	













## **RACING JOURNAL SPEED FEST**

	Saturday, 3 August 2024						
Start		Finish	Duration	Programme	Series	Gap	
8:30	-	8:55	25	qualifying 1	GT/D5	10	
9:05	-	9:30	25	qualifying	SUZUKI SWIFT CUP	10	
9:40	-	10:00	20	qualifying	F4 CEZ	10	
10:10	-	10:30	20	qualifying	TCR EE	10	
10:40	-	11:10	30	qualifying	ENDURANCE	10	
11:20	-	11:40	20	qualifying	CLIO CUP	10	
11:40	-	12:25		BREAK			
12:25				pit exit open	SUZUKI SWIFT CUP		
12:30				pit exit closed	SUZUKI SWIFT CUP		
12:30				5 minutes board	SUZUKI SWIFT CUP		
12:35				formation lap	SUZUKI SWIFT CUP		
12:40	-	13:05	25	race 1 (20 min + 1 lap)	SUZUKI SWIFT CUP	15	
13:20				pit exit open	GT/D5		
13:25				pit exit closed	GT/D5		
13:25				5 minutes board	GT/D5		
13:30				formation lap	GT/D5		
13:35	-	14:00	25	race 1 (race 25 min)	GT/D5	15	
14:15				pit exit open	TCR EE		
14:20				pit exit closed	TCR EE		
14:20				5 minutes board	TCR EE		
14:25				formation lap	TCR EE		
14:30	-	14:55	25	race 1 (race 25 min)	TCR EE	15	
15:10				pit exit open	F4 CEZ		
15:15				pit exit closed	F4 CEZ		
15:15				5 minutes board	F4 CEZ		
15:20				formation lap	F4 CEZ		
15:25	-	15:50	25	race 1 (race 25 min)	F4 CEZ	15	
16:05				pit exit open	CLIO CUP		
16:10				pit exit closed	CLIO CUP		
16:10				5 minutes board	CLIO CUP		
16:15				formation lap	CLIO CUP		
16:20	-	16:45	25	race 1 (race 25 min)	CLIO CUP	15	
17:00	-	17:25	25	qualifying	TWINGO	10	
17:35				pit exit open	ENDURANCE		
17:40				pit exit closed	ENDURANCE		
17:40				10 minutes board	ENDURANCE		
17:45				5 minutes board	ENDURANCE		
17:50		40.55	00	formation lap	ENDURANCE		
17:55	-	18:55	60	race 1 (60 min + 1 lap)	ENDURANCE		













## **RACING JOURNAL SPEED FEST**

				Sunday, 4 August	2024	
Start		Finish	Duration	Programme	Series	Gap
9:00	-	9:25	25	qualifying 2	GT/D5	10
9:35				pit exit open	TWINGO	
9:40				pit exit closed	TWINGO	
9:40				5 minutes board	TWINGO	
9:45				formation lap	TWINGO	
9:50	-	10:15	25	race 1 (race 25 min)	TWINGO	15
10:30				pit exit open	F4 CEZ	
10:35				pit exit closed	F4 CEZ	
10:35				5 minutes board	F4 CEZ	
10:40				formation lap	F4 CEZ	
10:45	_	11:10	25	race 2 (25 min)	F4 CEZ	15
11:25				pit exit open	SUZUKI SWIFT CUP	
11:30				pit exit closed	SUZUKI SWIFT CUP	
11:30				5 minutes board	SUZUKI SWIFT CUP	
11:35				formation lap	SUZUKI SWIFT CUP	
11:40	_	12:05	25	race 2 (20 min + 1 lap)	SUZUKI SWIFT CUP	15
12:20				pit exit open	TCR EE	
12:25				pit exit closed	TCR EE	
12:25				5 minutes board	TCR EE	
12:30				formation lap	TCR EE	
12:35	_	13:00	25	race 2 (25min)	TCR EE	15
13:15		10.00	20	pit exit open	GT/D5	10
13:20				pit exit closed	GT/D5	
13:20				5 minutes board	GT/D5	
13:25				formation lap	GT/D5	
13:30	_	13:55	25	race 2 (25 min)	GT/D5	15
14:10		10.00	20	pit exit open	CLIO CUP	10
14:15				pit exit closed	CLIO CUP	
14:15				5 minutes board	CLIO CUP	
14:20				formation lap	CLIO CUP	
14:25	_	14:50	25	race 2 (25 min)	CLIO CUP	15
15:05		14.00	20	pit exit open	F4 CEZ	10
15:10				pit exit closed	F4 CEZ	
15:10				5 minutes board	F4 CEZ	
15:15				formation lap	F4 CEZ	
15:20	_	15:45	25	race 3 (25 min)	F4 CEZ	15
16:00		10.40	25	pit exit open	TWINGO	10
16:05				pit exit closed	TWINGO	
16:05				5 minutes board	TWINGO	
16:10				formation lap	TWINGO	
16:15	_	16:40	25	race 2 (25 min)	TWINGO	15
16:15	-	10.40	20	pit exit open	SUZUKI SWIFT CUP	10
17:00				pit exit open pit exit closed	SUZUKI SWIFT CUP	
17:00				5 minutes board	SUZUKI SWIFT CUP	
17:00 17:05				formation lap	SUZUKI SWIFT CUP	
17:03 17:10		17:35	25	•	SUZUKI SWIFT CUP	
17.10	-	17.33	20	race 3 (20 min + 1 lap)	SUZURI SVVIFT GUF	